Hosted VoIP Telecom, jouw telefoon­­­­centrale in de cloud

Telefonie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger draaide uw telefonie-systeem volledig onafhankelijk van uw computernetwerk, maar tegenwoordig is het een vast onderdeel van uw hele IT-structuur.

Telefooncentrale

VoIP telefonie staat voor voice over IP. Simpel gezegd: bellen over internet. Wanneer u belt over internet, heeft u geen fysieke telefooncentrale meer op kantoor staan, maar maakt u gebruik van een online platform. Uw telefooncentrale staat dan in de cloud.

Goedkoop

VoIP telefonie is goedkoper dan traditionele telefonie, uw voordeel kan oplopen tot wel 50%. Bovendien bellen VoIP gebruikers onderling gratis.

Infrastructuur

Omdat VoIP gebruikt maakt van internet kan VoIP eenvoudig worden aangesloten op uw huidige IT-infrastructuur. Moderne telefoontoestellen beschikken tevens over de PoE, dat betekend dat ze worden gevoed via een netwerkkabel. U hoeft dan geen extra stopcontacten hoeft aan te leggen bij de werkplekken.

Flexibel

Telefoontoestellen kunnen op iedere locatie binnen het netwerk worden geplaatst zodat interne verhuizingen geen problemen meer vormen. Het is altijd een kwestie van plug ’n play, waar u het toestel ook inplugt.

Dit geldt niet alleen voor interne verhuizingen, maar ook voor een locatie buiten uw kantoorpand. In principe kunt u de toestellen ook meenemen en op een andere locatie inpluggen. Nu er veel medewerkers thuiswerken is dit een ideale toepassing.

Direct contact met een van onze professionals?

Johan van Dijk
Engineer ICT & Telecom
085 - 073 79 77
Johan.van.dijk@commpro.nl

Schaalbaarheid

Waar traditionele telefonie altijd gebonden was aan het aantal poorten op de telefooncentrale, is VoIP telefonie onbeperkt schaalbaar.

Integratie

VoIP is makkelijk te integreren met ERP of CRM systemen. Zo kan er vanuit de pc gebeld worden en kan er bijvoorbeeld bij het binnenkomen van het gesprek al gezien worden welke klant belt zodat de kennis al paraat is.

Geïnteresseerd?

Commpro geeft op een persoonlijke wijze invulling aan uw zakelijke vaste telefonie. Zowel uw infrastructuur als telecomapparatuur zijn daarbij in vertrouwde- en deskundige handen.

Wilt u daarover doorpraten? Dat kan. Neem vandaag nog contact met ons op.