Maatwerk websites van Commpro doen hun werk

Commpro is al vele jaren een partner voor het ontwerp, bouw, inrichting en hosting van websites en webshops. In ons portfolio ziet u een aantal van de websites, die wij voor klanten hebben opgeleverd.

Een website van Commpro wordt door ons in volledige samenwerking met u gebouwd. Maatwerk is onze standaard. Wij verzorgen het ontwerp en maken daarbij geen gebruik van standaard templates of themes. Een site van Commpro is daardoor persoonlijk. Wij streven naar een site die past bij u en uw bedrijf. Het gaat erom dat uw site de boodschap uitdraagt die u wilt communiceren met uw klanten.

De website wordt door ons gebouwd en onderhouden. SEO (Search Engine Optimalisation) is een veelgehoorde term. Het wil zeggen dat uw site door zoekmachines makkelijk gevonden wordt en bovenaan verschijnt bij relevante zoekopdrachten. Al bij de bouw van uw site zorgen wij door een aantal verschillende technieken dat uw site voldoet aan de SEO eisen.

Direct contact met een van onze professionals?

Jelle Tempelman
Websites, applicatieontwikkeling & SEO
085 - 073 79 78
Jelle.tempelman@commpro.nl

Een site van Commpro is 100% responsive. Dit houdt in dat uw site op alle schermen optimaal vertoond wordt. Of uw klant nu op zijn telefoon, tablet of PC kijkt: de site is altijd passend, overzichtelijk en goed leesbaar.

Commpro gebruikt voor de bouw van websites WordPress en Joomla CMS. Dit betekent voor u dat de site door u eenvoudig zelf is bij te houden.

Tenslotte: Een website van Commpro is ondanks alle genoemde punten toch betaalbaar!

WEBSHOPS DIE WERKEN

Een webshop van Commpro voldoet in grote lijnen aan dezelfde kenmerken als hierboven genoemd zijn voor de websites. Een webshop van Commpro is gericht op een optimale conversie. Onze webshops bouwen wij met WordPress & WooCommerce. Dit is ’s werelds favoriete eCommerce oplossing die zowel shopeigenaren als ontwikkelaars totale controle geeft. WooCommerce biedt u ongekende mogelijkheden voor aanbieden, verzenden en betalingsmogelijkheden van uw producten.