COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

 • 11 augustus 2020

  VaMo (vast/mobiel integratie)

  Commpro levert niet alleen VoIP telefonie, maar ook mobiele telefoonabonnementen. En op het kruispunt van die twee technieken bevindt zich VaMo.

  Lees meer
 • 1 april 2020

  Advertentie langs A27

  Van 23 maart tot en met 6 april kunt u weer genieten van een prachtige reclame-uiting van Commpro.

  Lees meer
 • 10 januari 2020

  Geavanceerde bescherming voor uw dagelijkse activiteiten

  Commpro is al meerdere jaren Avast dealer. Avast is betrouwbaar en biedt de beste bescherming tegen cyberaanvallen van buitenaf en ondoordachte acties van binnenuit, door gebruikers van uw IT-omgeving. In dit artikel lichten we 4 kenmerken van Avast Antivirussoftware uit.

  Lees meer
 • 10 januari 2020

  Hoe updates en upgrades ervoor zorgen dat uw software langer mee gaat

  Voordat we uw website lanceren denken we goed na over de inrichting van de server en de software waar we uw applicatie in hebben gebouwd. U heeft geïnvesteerd in een mooi nieuw systeem en we vinden dat u daar ook jarenlang plezier van moet kunnen houden.

  Lees meer
 • 10 januari 2020

  Bedrijfsprocessen optimaliseren met izi account

  Ons pakket izi account biedt u als ondernemer alles wat u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen optimaal in te richten. Dit betekent dat alle benodigde modules aanwezig zijn, maar dat voor u onnodige ballast wordt weggelaten.

  Lees meer
 • 10 januari 2020

  Onze aanpak bij de bouw van webapplicaties

  Dankzij de Agile Scrum projectmethodiek werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. We bespreken ieder afzonderlijk onderdeel met elkaar voordat we opleveren. De stappen binnen dit proces zullen we hieronder beschrijven.

  Lees meer
 • 10 januari 2020

  Webapplicatie met een stabiele basis

  Dankzij het web framework Codegniter bouwen we maatwerksoftware altijd met een degelijke en stabiele basis. Het framework fungeert als een soort blokkendoos waarmee we in razend tempo nieuwe webapplicaties kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld door een bestaande applicatiemodule (die we ‘op de plank hebben liggen’) opnieuw te gebruiken en aan te passen.

  Lees meer
 • 10 januari 2020

  De techniek achter de websites die we bouwen

  Bij het bouwen van websites maken we gebruik van verschillende technieken. We gaan hier nu niet al te diep op in, maar misschien vindt u het interessant om te lezen welke technieken en tools we gebruiken bij de bouw van uw website.

  Lees meer
 • 10 januari 2020

  Waarom kiezen wij voor hardware van HP?

  We zijn erg kieskeurig. Zeker als het gaat om de producten die we verkopen. De markt is continu in beweging en de ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. We bieden daarom niet altijd precies dezelfde producten aan want ons productportfolio verandert regelmatig. Maar we blijven wel trouw aan een van de grootste en het meest […]

  Lees meer

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg