Wij regelen alles

Commpro staat voor ontzorgen. De filosofie van Commpro is dat jij je, als ondernemer, moet kunnen richten op het runnen van je onderneming. Commpro doet de rest.

Wij zijn professionals op het gebied van het aanleggen en beheren van ICT-omgevingen, telecomsystemen, de bouw van websites en het optimaliseren van websites, zodat deze beter worden gevonden. Ja, we zijn breed, maar we doen dit werk al vele jaren; met Commpro haal je de nodige kennis en ervaring in huis. En wat als zeer prettig wordt ervaren door onze klanten: voor al je IT zaken heb je een aanspreekpunt.

Wil je weten wat Commpro voor jouw bedrijf kan betekenen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ons. Thee of koffie zijn altijd vers.

Tevreden klanten

Van Wijngaarden Groothandel

Van Wijngaarden Groothandel was op zoek naar een IT-partner voor het beheer van hun Microsoft SharePoint server. We zijn op hun verzoek ingegaan, niet wetend dat we nu – veel jaren later – hun totaalleverancier mogen zijn en sparringpartner op het gebied van al hun IT gerelateerde zaken.

Lees verder

Heveto

Heveto had behoefte naar een totaalleverancier en aanspreekpunt voor al hun IT gerelateerde zaken. Onze expertise op het gebied van websites en zoekmachineoptimalisatie kwam daarbij goed van pas. Inmiddels zijn we hun IT-partner voor Cloud telefonie, Microsoft 365 en hun website.

Lees verder

Rontrex

De cruciale asbestinventarisatiesoftware draait op een lokale server, terwijl een volledige integratie moet zijn met hun cloudomgeving. Daarom hebben we Rontrex Asbest B.V. van een hybride oplossing voorzien.

Lees verder

100% Leuk Groothandel

Door de groei, in korte tijd, was 100% Leuk op zoek naar een allround IT-leverancier die in staat is om snel te schakelen en op een pragmatische manier mee te denken. Van winkel tot groothandel was een flinke stap en Commpro heeft op IT-gebied te helpen dit te realiseren.

Lees verder

Aquador

Bij Aquador was men op zoek naar een betrouwbare IT-partner om een duurzame relatie mee op te bouwen. Onze samenwerking op het gebied van Microsoft 365, Online back-up, Internet, IT-infrastructuur en beveiliging is succesvol gebleken. Al vele jaren werken we samen op deze gebieden.

Lees verder

Sterk@Werk

Sterk @ Werk was op zoek naar een stabiele en flexibele oplossing voor hun IT-beheer. De begeleiders van Sterk @ Werk zijn altijd onderweg en vanuit huis werken ze hun administratie bij. Microsoft 365 is voor hen dé perfecte oplossing en Commpro heeft de implementatie voor hun verzorgt. 

Lees verder
  • IT Beheer

  • Je ICT moet gewoon goed werken en als er een storing is dan moet je erop kunnen vertrouwen dat je goed en snel geholpen wordt. Wij beschikken over de kennis en ervaring om jouw ICT werkend en up-to-date te houden.

  • Meer over IT Beheer

  • Telecom

  • Bereikbaar zijn is voor ieder bedrijf van essentieel belang. Of je nu een ZZPer bent of een meerdere fillialen hebt, met onze vast/mobiel integratie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd en overal bereikbaar is.

  • Meer over telecom

  • Websites

  • Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens goed werken. Als een website goed werkt zal hij ook het beoogde resultaat opleveren. Wij leggen niet alleen de nadruk op ontwerp, maar ook op conversie.

  • Meer over websites

  • SEO

  • Om beter gevonden te worden en bovenaan in Google te staan, is een goed geoptimaliseerde website van levensbelang. Wil jij aan de slag met SEO optimalisatie? Schakel ons vandaag dan nog in.

  • Meer over SEO

  • Al meer dan 15 jaar jouw partner in IT & websites

  • Met veel plezier en uiterste inzet zijn we al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner wanneer het gaat om IT-beheer, telecom, websites, webshops en zoekmachine optimalisatie.

  • Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan. Deze ervaring willen we graag met jou delen en deze inzetten om jouw business te laten groeien en bloeien. Wil je weten welke stappen we de afgelopen jaren hebben gezet om onze dienstverlening te verbeteren?

  • Lees hier wat we de afgelopen jaren hebben bereikt