COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Commpro VoIP telefonie

Telefonie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger draaide uw telefonie-systeem volledig onafhankelijk van uw computernetwerk, maar tegenwoordig is het een vast onderdeel van uw hele IT-structuur.

Telefooncentrale

VoIP telefonie staat voor voice over IP. Simpel gezegd: bellen over internet. Wanneer u belt over internet, heeft u geen fysieke telefooncentrale meer op kantoor staan, maar maakt u gebruik van een online platform. Uw telefooncentrale staat dan in de cloud.

Goedkoop

VoIP telefonie is goedkoper dan traditionele telefonie, uw voordeel kan oplopen tot wel 50%. Bovendien bellen VoIP gebruikers onderling gratis.

Infrastructuur

Omdat VoIP gebruikt maakt van internet kan VoIP eenvoudig worden aangesloten op uw huidige IT-infrastructuur. Moderne telefoontoestellen beschikken tevens over de PoE, dat betekend dat ze worden gevoed via een netwerkkabel. U hoeft dan geen extra stopcontacten hoeft aan te leggen bij de werkplekken.

Flexibel

Telefoontoestellen kunnen op iedere locatie binnen het netwerk worden geplaatst zodat interne verhuizingen geen problemen meer vormen. Het is altijd een kwestie van plug ’n play, waar u het toestel ook inplugt.

Dit geldt niet alleen voor interne verhuizingen, maar ook voor een locatie buiten uw kantoorpand. In principe kunt u de toestellen ook meenemen en op een andere locatie inpluggen. Nu er veel medewerkers thuiswerken is dit een ideale toepassing.

Schaalbaarheid

Waar traditionele telefonie altijd gebonden was aan het aantal poorten op de telefooncentrale, is VoIP telefonie onbeperkt schaalbaar.

Integratie

VoIP is makkelijk te integreren met ERP of CRM systemen. Zo kan er vanuit de pc gebeld worden en kan er bijvoorbeeld bij het binnenkomen van het gesprek al gezien worden welke klant belt zodat de kennis al paraat is.

Geïnteresseerd?

Commpro geeft op een persoonlijke wijze invulling aan uw zakelijke vaste telefonie. Zowel uw infrastructuur als telecomapparatuur zijn daarbij in vertrouwde- en deskundige handen.

Wilt u daarover doorpraten? Dat kan. Neem vandaag nog contact met ons op.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij kennen als geen ander het belang van optimale bereikbaarheid. Uw telefonie-systeem is hierbij van essentieel belang.

Daarom maken wij voor uw communicatie-oplossing uitsluitend gebruik van wereldwijde marktleiders als Broadsoft, Cisco en Oracle.

Voor hardware hebben we gekozen voor een andere wereldwijde marktleider, namelijk Yealink.

BLOG

VaMo (vast/mobiel integratie)

Commpro levert niet alleen VoIP telefonie, maar ook mobiele telefoonabonnementen. En op het kruispunt van die twee technieken bevindt zich VaMo.

(meer…)

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg