COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

IT Beheer

Werkwijze

Commpro is specialist in het inrichten van werkplekken voor u en uw medewerkers, waarbij we een integrale oplossing leveren voor al uw communicatie. Een werkplek van Commpro is opgebouwd uit hardware en software waarmee u alle mogelijkheden binnen handbereik heeft om uw werk uit te kunnen voeren. Naast materialen bezitten wij ook kennis van de nieuwste ontwikkelingen in IT en totaalcommunicatie. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen en onderhouden van systemen voor onze klanten.

De inrichting en het onderhoud van een werkplek die wij opleveren, voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Wij regelen alles: aanvraag, aansluiten, installatie, hardware configuratie en nazorg
  • De aanvraag die door Commpro wordt gedaan wordt doorgaans sneller aangevraagd dan rechtstreeks bij de providers zelf, doordat we de juiste ingangen hebben
  • Uw werkplek is veilig en betrouwbaar opgebouwd
  • Wij bieden u onafhankelijk advies omdat we u de keuze kunnen bieden uit meerdere providers
  • Uitstekende en overzichtelijke SLA’s (serviceniveau-overeenkomsten)
  • U heeft in ons één aanspreekpunt, dus u hoeft niet zelf te bellen met de provider
  • Wij voeren voor u het beheer uit van routers, VPN appliances en firewalls voor een optimale prestatie van de verbinding

Cloud

Voor de komst van de Cloud was de achilleshiel van ieder systeem de server. Viel deze uit, dan lag de communicatie stil, was uw webshop onbereikbaar en liep u groot gevaar dat uw waardevolle bestanden verdwenen waren. Commpro levert voor u een oplossing waarbij al uw gegevens veilig in de Cloud worden geplaatst en beveiligd. Daarnaast wordt van uw bestanden een back-up gemaakt. 

Werken in de Cloud heeft voor u misschien een bijklank, waarbij de indruk bestaat dat uw gegevens ‘ergens’ zweven, waardoor er allerlei risico’s zijn, zoals kwijtraken of inzage door anderen.

Niets is minder waar!

Commpro realiseert samen met haar partners een gegevensoverdracht die aan alle veiligheidseisen voldoet, zowel aan uw kant van de verbinding als aan de kant van de server(s) waar uw gegevens worden bewaard. Dit realiseren we onder andere door te werken met Microsoft Sharepoint. Uw gegevens worden veiliggesteld door Datto (www.datto.com). Dit garandeert in principe een oneindige back-up van uw gegevens. 

Gebruikt  u software die u offline op uw eigen server heeft geïnstalleerd, dan hoeft dat geen belemmering te zijn om de overstap naar de Cloud te maken. Commpro levert offline pakketten op eigen virtuele server (VPS). Uw server staat dan niet meer in uw eigen gebouw, maar is wel uw eigen afgeschermde werkruimte.

Hardware

Commpro levert hardware van bewezen kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde  merken. Een werkplek die door Commpro wordt geplaatst voldoet niet alleen aan de eisen die vandaag de dag aan een systeem worden gesteld, maar zijn ook berekend op de eisen van morgen. Zo komt u ook in een omgeving die zich snel ontwikkelt nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Commpro adviseert u bij het plaatsen van een complete werkplek, waarin we alle componenten opnemen die u wenst en die noodzakelijk zijn voor een optimale workflow. Dit betreft niet alleen uw werkstation, maar ook de benodigde randapparatuur. Commpro is onder andere HP Business Partner, maar levert ook hardware van andere A merken.

Naast computerapparatuur bestaat een goede werkplek uit middelen voor telecommunicatie. Hiervoor leveren we alle mogelijke verbindingen: ADSL, VDSL, Fiber (glasvezel) en Kabelinternet (Coax).

Commpro is Ziggo/Vodafone Partner (coax internet & vast bellen). Daarnaast zijn we RoutIT partner.

Beveiliging

Onze beveiliging kent verschillende facetten. Iedere werkplek die Commpro levert is uiteraard voorzien van antivirussoftware. Een ander aspect is de back-up van uw bestanden. Wij leveren een pakket waarbij uw back-ups gegarandeerd zijn zolang het abonnement loopt. Heeft u een probleem op een werkplek, dan kunnen onze werknemers uw systeem overnemen en meekijken. Bij een grote crash van een werkplek kunnen wij uw werkplek binnen 2 uur weer volledig werkend hebben (afhankelijk van uw SLA).

De antivirussoftware die wij leveren wordt door ons geheel aangepast aan uw werkomgeving en de eisen waar deze aan moet voldoen. Wij werken hiervoor hoofdzakelijk met Avast antivirussoftware. Deze werkwijze geeft ons, wanneer u dit wenst, de mogelijkheid om te allen tijden met u mee te kijken naar mogelijke bedreigingen en hierop actie te ondernemen.

Van al uw bestanden en programma’s wordt automatisch een back up gemaakt. Bij een aanval of een storing kunnen wij onder normale omstandigheden uw systeem binnen enkele uren weer volledig hersteld hebben. Zie voor back-up ook ‘De Cloud’.

BLOG

Advertentie langs A27

Van 23 maart tot en met 6 april kunt u weer genieten van een prachtige reclame-uiting van Commpro.

(meer…)

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg