COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Flexibiliteit en toegankelijkheid bij Office 365 Zakelijk

Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding om waar ook ter wereld te kunnen werken. En dat ook nog eens vanaf elk apparaat. Een laptop, computer, tablet of telefoon; u staat voortdurend in contact met klanten, personeelsleden en collega’s. Dit maakt dan ook het nieuwe werken mogelijk.

Ontzorgen met een Office 365 zakelijk compleet abonnement

In een Office 365 Zakelijk Compleet abonnement zit ook support inbegrepen. Het pakket wordt gebruiksklaar door ons geleverd, terwijl Microsoft het onderhoud en het beheer voor zijn rekening neemt. Aanpassingen aan de infrastructuur behoeven hierdoor niet plaats te vinden. En hierdoor kunt u zich opnieuw focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen.

Duidelijk inzicht in de kosten

In tegenstelling tot een lokale installatie krijgt u niet te maken met onderhoud van uw lokale server, updatekosten en hardwarematige investeringen. Geen addertjes onder het gras en heel transparant.

Eenvoudig schaalbaar

U betaalt uitsluitend voor wat u nodig hebt en wanneer u dit nodig hebt. U kunt uw Office 365 abonnement namelijk maandelijks bestellen of opzeggen. Tijdelijk extra personeel nodig? Dan kunt u gewoon even opschalen. Zonder dat u weer een grote investering hoeft te doen.

Een gegarandeerde uptime

Microsoft garandeert een uptime van 99,9%, dat is de hoogst haalbare beschikbaarheid. Bovendien zijn uw gegevens veilig. En met een Office 365 Zakelijk Compleet abonnement van Commpro bent u ook nog eens verzekerd van de beste back-up.

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg