Hardware van bewezen kwaliteit

Laptop, desktop en server

Commpro is al sinds 2008 HP Business partner. Sinds 2021 zijn wij ook een overeenkomst aangegaan met Dell en leveren we ook Dell laptops, desktops en servers.

Met HP en Dell leveren we hardware van bewezen kwaliteit. Wij vinden dat een werkplek moet voldoen aan zowel de eisen van vandaag als die van morgen. In een wereld die zich snel ontwikkelt op IT-gebied kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Waarom wij kiezen voor hardware van HP en Dell

We zijn erg kieskeurig. Zeker als het gaat om de producten die we verkopen.

De markt is continu in beweging en de ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. We bieden daarom niet altijd precies dezelfde producten aan want ons productportfolio verandert regelmatig. Maar we blijven wel trouw aan de grootste en het meest toonaangevende merken op IT-gebied: HP en Dell.

Toonaangevend en perfect in service

HP en Dell zijn niet voor niets al jaren een van de grootste en meest toonaangevende hardware producenten en een begrip in de IT-wereld. Op het gebied van laptops, computers, tablets en servers zijn ook wij, en met ons vele anderen, al jaren tevreden over de producten en de service die we kunnen bieden met HP en Dell hardware. We kiezen daarbij voor de zakelijke series zoals laptops uit de Probook en Latitude series en desktops uit de OptiPlex en ProDesk series.

Probook en Latitude laptops

Er worden nog steeds veel laptops verkocht en de trend is dat laptops ook steeds kleiner worden. HP en Dell spelen hierop in door een breed gamma aan laptops aan te bieden. Een opvallend model is wel de Probook 450 van HP. Van deze laptop zijn al 8 generaties geproduceerd en de 9e generatie is al op komst.

ProDesk en OptiPlex desktops

Maar hoewel de trend is dat de alles steeds kleiner, mobieler en handzamer wordt, is er voor de kantoormedewerker toch geen betere manier van werken dan met een desktopcomputer, twee beeldschermen en een (ergonomisch) toetsenbord en muis. HP en Dell zijn kampioen in deze klasse en bieden een prachtig gamma aan all-in-one computers, workstations, desktopcomputers, dockingstations en beeldschermen.

Netwerkapparatuur

Voor netwerkapparatuur, zoals routers, switches en modems hebben we al sinds 2010 een partnerschap met Draytek.