IT specialisten in Arkel

Commpro is een full-service automatiseerder, gespecialiseerd in Microsoft 365, voorheen Office 365, en telefonie.

Commpro biedt ondernemers in Arkel een compleet pakket hardware, software en diensten, waarmee de werkomgeving ingericht wordt. Wij zijn een team van ervaren specialisten, met als doelstelling dat u zich kunt bezighouden met uw core business, waarbij wij zorgen dat u dit zonder problemen kunt doen.

Microsoft Silver Cloud Partner

Commpro heeft de Silver partner status van Microsoft verkregen. Onze professionals hebben hiervoor met succes de Microsoft trainingen doorlopen. Daarmee hebben we aangetoond dat we de benodigde technische expertise hebben om u te kunnen ontzorgen op ICT-gebied.

Meer weten? Klik hier

Microsoft 365

Voorheen was Microsoft 365 bekend onder de naam Office 365. Microsoft 365 is ontworpen om u te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en beveiliging van wereldklasse.

Meer weten? Klik hier

IT Beheer in Arkel

We zijn gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken voor u en uw medewerkers, waarbij we een integrale oplossing verzorgen voor al uw communicatie. Een werkplek van Commpro is opgebouwd uit hardware en software waarmee u alle mogelijkheden binnen handbereik heeft om uw werk uit te kunnen voeren.

Meer weten? Klik hier

Security

Veiligheid voor alles! Wij helpen u graag verder op het gebied van beveiliging van uw IT-infrastructuur. Wij bieden goede en passende oplossingen voor elk security vraagstuk dat u heeft. Of het nu gaat om wachtwoordbeheer, multi-factor authentication, anti-virus of bitlocker, wij hebben de benodigde kennis in huis.

Meer weten? Klik hier

Telecom

Ook voor telecommunicatie is digitalisering tegenwoordig de norm. Wij zijn gespecialiseerd in VOIP telefonie wat staat voor bellen over internet. Er zijn veel voordelen als u kiest voor VOIP telefonie. Denk hierbij aan kostenbesparing en schaalbaarheid. We vertellen u graag meer hierover.

Meer weten? Klik hier

Koffie of thee?

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de beste IT-oplossingen voor uw bedrijf? Laten we dan een keer een kop koffie of thee met elkaar gaan drinken, dan praten we samen verder. U bent van harte welkom in Giessenburg, maar we komen ook graag naar u toe.

Maak meteen een afspraak. Klik hier