COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Waarom kiezen wij voor hardware van HP?

We zijn erg kieskeurig. Zeker als het gaat om de producten die we verkopen.

De markt is continu in beweging en de ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. We bieden daarom niet altijd precies dezelfde producten aan want ons productportfolio verandert regelmatig. Maar we blijven wel trouw aan een van de grootste en het meest toonaangevende IT merk: HP.

HP: toonaangevend en goede service

HP is niet voor niets al jaren een van de grootste en meest toonaangevende hardwareproducenten en een begrip in de IT-wereld. Op het gebied van laptops, computers, tablets en servers zijn ook wij, en met ons vele anderen, al jaren tevreden over de producten en de service die we kunnen bieden met HP hardware. We kiezen over het algemeen voor de zakelijke series zoals Probooks en Elitebooks.

HP Probook laptops

Er worden nog steeds veel laptops verkocht en de trend is steeds kleinere laptops. HP speelt hierop in door een breed gamma aan laptops aan te bieden. Een opvallend model is wel de Probook 450. Van deze laptop zijn al 6 generaties geproduceerd en de 7e generatie is alweer op komst.

HP Desktops

Maar hoewel de trend is dat de alles steeds kleiner, mobieler en handzamer wordt, is er voor de kantoormedewerker toch geen betere manier van werken dan met een desktop computer, beeldscherm en (ergonomische) toetsenbord en muis. HP is kampioen in deze klasse en biedt een prachtig gamma aan all-in-one PC’s, workstations, desktop computers, docking stations en beeldschermen.

Meer informatie?

Omdat de samenstelling van ons assortiment regelmatig veranderd bent u misschien nieuwsgierig geworden welke hardware wij momenteel leveren. We maken graag een afspraak met u om hier eens uitgebreid over te spreken.

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg