Panda Security biedt oplossingen op maat voor optimale beveiliging en bescherming voor uw bedrijf. Bent u een zelfstandige, een klein, middelgroot of groot bedrijf? Wij leveren de oplossing die het beste bij u past:

Kleine bedrijven en zelfstandigen

Een lichtgewicht antivirusprogramma voor alle typen computers, geen onderhoud nodig en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Kleine en middelgrote bedrijven

De beste antivirusoplossing voor terminals en servers. Bescherming tegen alle typen bedreigingen op alle platforms.

Adaptive Defence

Adaptive Defense beschermt terminals, servers en laptops in uw bedrijfsnetwerk en voor uw werkers op afstand. Toepassingen die door hun eigenschappen of gedrag niet veilig worden geacht, worden geblokkeerd.

De ontwikkeling van traditionele antivirusoplossingen verloopt lineair, maar de hoeveelheid malware neemt exponentieel toe en aanvallen zijn veel geavanceerder geworden.

Deze nieuwe trend, in combinatie met de complexiteit van IT-omgevingen, geeft hackers de gelegenheid om in te breken op bedrijfssystemen en hier malware achter te laten die lange tijd onontdekt blijft.

We hebben de technologie: Adaptive Defense is meer dan alleen een antivirusprogramma voor bedrijven.

De nieuwe technologie die is verwerkt in Adaptive Defense geeft u de gelegenheid om uw bedrijf te beschermen tegen de "deur" voor malware, die open staat in de tijd die verstrijkt tussen de ontdekking van een nieuw virus en de neutralisatie ervan door leveranciers van beveiligingssoftware.

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01
Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner

We zijn er best trots op dat we Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner (MSSMCSP) zijn geworden. We waren al Microsoft Partner, maar met deze certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen.

Nu zijn we officieel gecertificeerd om onze klanten te adviseren over de overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft.Lees alles over onze clouddiensten

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.