Seo & online marketing in Leerdam

Commpro levert diensten als SEO en Online marketing in Leerdam en omstreken. Voor meer informatie over ons servicegebied klik je hier. Commpro is een full-service internetbureau, gespecialiseerd in ontwerp, bouw, SEO en online marketing.

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk uit je website halen. Alleen een website laten maken is dan niet voldoende. Jouw website moet ook scoren op het internet. Wil je meer uit je website of webshop halen?

Aantrekkelijke website in Leerdam

Wij ontwerpen en bouwen aantrekkelijke websites. Volgens onze filosofie is een aantrekkelijke website niet alleen mooi om te zien, maar trekt vooral bezoekers aan.

Bezoekers aanzetten tot actie

Een succesvolle website is een website die bezoekers aanzet tot actie. Denk hierbij aan het invullen van een contactpagina, aanmelden van de nieuwsbrief, het maken van een afspraak, of het aanvragen van een offerte.

Hoger in Google

Door slimme marketingtechnieken toe te passen zorgen we ervoor dat jouw website hoger in Google komt en daar ook blijft staan.

Leadgeneratie

Heb je altijd al willen weten wie jouw website bezoekt? Wij maken ook gebruik van slimme leadgeneratie software. Zo zien we welke bedrijven jouw website bezoeken, hoelang ze op je website blijven en welke pagina’s ze hebben bezocht. Je kunt zelfs zien of je veel bezoekers uit Gorinchem hebt.

Meten is weten

Als je kiest voor Commpro dan weet je zeker dat je niet alleen kiest voor een betrouwbare marketingpartner, maar je bent ook verzekerd van aantrekkelijke prijzen. Wij berekenen je een eerlijk uurtarief en maken inzichtelijk hoeveel werk we voor jou verrichten. Daarnaast rapporteren we je maandelijks over de mooie resultaten die we boeken.

Koffie of thee?

Wil je ook meer bezoekers op je website of webshop? En wil je die bezoekers op een effectieve manier verleiden om over te gaan tot actie? Laten we dan een keer een kop koffie of thee met elkaar gaan drinken, dan praten we samen verder. Je bent van harte welkom in Giessenburg, maar we komen ook graag naar jou toe. Laten we een  afspraak maken.