De standaard werkplek van Commpro

Om jou, als klant van Commpro, te ontzorgen, kunnen we een standaard werkplek voor je inrichten. Jij zorgt dat er een bureau staat, de rest doen wij.

Altijd up-to-date en ergonomisch geoptimaliseerd

Als je ervan op aan wilt kunnen dat je medewerkers altijd een up-to-date werkplek hebben die helemaal ergonomisch geoptimaliseerd is voor hen, dan kies je gemakkelijk voor de standaard werkplek van Commpro.

De werkplek inrichten

HP-beeldschermen

HP beeldschermen met Neomounts duo-arm beeldscherm standaard voor de standaard werkplek

Wij richten het bureau (bij voorkeur in hoogte verstelbaar) voor je in met twee HP monitoren van 27 inch. Hierbij hebben we gekozen voor QHD schermen, zodat je werknemers voldoende informatie op hun beeldschermen kunnen tonen. Dit is niet alleen ergonomisch goed, hiermee stel je ze ook in de gelegenheid om effici├źnter te werken.

Duo-arm beeldscherm standaard

De twee 27 inch HP-schermen hangen we vervolgens op met een Neomounts duo-arm standaard. Hiermee kunnen je medewerkers hun beeldschermen zelf op hoogte instellen en kunnen ze in de hoek worden geplaatst die zij het prettigst vinden.

Logitech muis en toetsenbord voor de standaard werkplek

Logitech ergonomische toetsenbord en muis

Naast de HP-beeldschermen en de Neomounts duo-arm standaard plaatsen we een ergonomisch toetsenbord en muis. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je medewerkers altijd de beste houden kunnen aannemen tijdens het werken op hun werkplek.

VoIP telefoon

Naast je beeldschermen, toetsenbord en muis plaatsen we een vaste VoIP telefoon van het merk Yealink.

Desktop of laptop; aan jou de keuze

Om de standaard werkplek te complementeren kun je kiezen voor een desktopcomputer of een laptop. Aan jou de keuze.

Wanneer je voor een desktop zou moeten kiezen

Als je medewerkers met name op hun eigen werkplek zitten; als ze niet regelmatig onderweg zijn (bijvoorbeeld bij klanten of projecten), dan kies je voor een desktopcomputer. Deze desktopcomputer richten we dan helemaal in voor de medewerker die er de meeste tijd mee werkt.

Wanneer je voor een laptop zou moeten kiezen

Als je medewerkers vaak onderweg zijn, of als ze vaak wisselen van werkplek, dan kies je voor een laptop. Dit is veruit de meest flexibele oplossing, echter moet je er rekening mee houden dat je dan nog wel een dockingstation aanschaft.

Tegenwoordig zijn de dockingstations vrijwel allemaal universeel, als je een USB-C poort op je laptop hebt kun je er met iedere laptop op werken, zelfs je priv├ę laptop.