Systeembeheer op maat, zonder zorgen.

We willen er voor u zijn en staan graag voor u klaar.

Wij begrijpen als geen ander dat het netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. U moet er dan ook van op aan kunnen dat uw systeem in goede handen is.

Hoge inzet

Op ons kunt u rekenen. We doen er altijd alles aan om uw systeem zo goed mogelijk te laten functioneren. Dit doen we door regelmatig onderhoud te plegen aan servers en computers. En als er dan onverhoopt wat mis gaat dan staan we voor u klaar. We zorgen ervoor dat we onze klanten niet laten wachten en springen direct in als dat mogelijk is.

Wat kunt u verwachten?

Naast preventief onderhoud verzorgen we de back-ups en de controle ervan, het installeren en instellen van updates van het besturingssysteem, anti-virus en van overige software. We houden gebruikersinformatie up-to-date en helpen u met uw wachtwoordbeleid en kunnen dit voor u beheren. Wij hebben het graag over betrouwbare netwerken en duidelijke afspraken maken. Wij hebben verstand van ICT en ambitie om maximaal te ontzorgen.

Ook de beveiliging van het netwerk installeren en beheren we. Als we bij u op kantoor zijn is er altijd de gelegenheid tot het stellen van vragen. Zijn we niet bij u? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze helpdesk.

Uiteraard documenteren en archiveren we alle belangrijke informatie en stellen we een netwerkdocument op.

Bereikbaarheid

We willen er altijd voor u zijn. Op werkdagen van 8:30 tot 17:00, maar ook als u afwijkende afspraken wilt maken kunnen we hierop inspelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel ons dan op telefoonnummer 0184 – 65 41 27 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01

Wilt u hulp op afstand? Dat kan.

Als u telefonisch contct met ons opneemt voor support dan kan het zijn dat onze engeneer vraagt om Teamviewer te downloaden.

Dat kan hier. We helpen u graag.

 TeamViewer Quicksupport

Aanvraag nieuwe gebruiker

Wilt u een nieuwe gebruiker aanmelden? Dan kunt u dit aan ons laten weten door het formulier ‘aanvraag nieuwe gebruiker’ in te vullen.

Klik op onderstaande knop voor dit formulier

 Aanvraag indienen

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.