COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Het Commpro team

Een compleet team dat nooit compleet is, zo zou je ons kunnen noemen. We hebben alle expertise in huis om uw IT project tot een succes te maken.

We stellen ons graag aan u voor.

Joost Tempelman

Joost Tempelman

Joost is oprichter en eigenaar van Commpro. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Daarnaast ontwerpt hij websites en springt graag bij wanneer er handjes nodig zijn bij het bouwen van websites.

Marien Tromp

Marien Tromp

Marien is allround IT specialist en verantwoordelijk voor elk IT project. Hij maakt al vanaf 2007 deel uit van ons team, maar is in de tussentijd wel 7 jaar zelfstandige geweest. Inmiddels is hij alweer sinds 2017 lid van de club!

Johan van Dijk

Johan van Dijk

Johan is IT specialist en verleent (telefonisch) support. Hij is de senior binnen ons team en heeft veel ervaring. We mochten hem in 2019 verwelkomen in ons team als Office 365 specialist.

Jeromy Hettinga

Jeromy Hettinga

Jeromy is applicatieontwikkelaar. Maar hij ontwikkeld niet alleen applicaties, hij bouwt ook websites en webshops. Hij begon bij ons als stagiair voor MBO applicatieontwikkeling. Inmiddels heeft hij zijn HBO in de pocket.

Jelle Tempelman

Jelle Tempelman

Jelle is applicatieontwikkelaar. Maar hij staat u ook graag (telefonisch) te woord voor al uw andere IT gerelateerde vragen. Hij is de duizendpoot binnen ons team.

Jaap Tempelman

Jaap Tempelman

Jaap is fotograaf en copywriter. Hij vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Jij?

Jij?

We zijn eigenlijk altijd op zoek naar bevlogen mensen, zowel IT-specialisten als applicatieontwikkelaars. Ben je op zoek naar een stageplek? Ook daar staan we voor open. Laat het ons maar weten.

BLOG

Advertentie langs A27

Van 23 maart tot en met 6 april kunt u weer genieten van een prachtige reclame-uiting van Commpro.

(meer…)

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg