VaMo Vast-Mobiel

Je wilt goed bereikbaar zijn voor je klanten, medewerkers, collega’s en partners. En dat bij voorkeur op één telefoonnummer, het vast telefoonnummer van je bedrijf. Niet alleen als je op kantoor bent, maar ook als je thuis werkt of onderweg bent. VaMo is hiervoor dé oplossing.

Wat is VaMo?

VaMo is een afkorting voor vast-mobiel. Dat betekent dat je met je vaste nummer vanaf je mobiel kunt bellen en gebeld worden. Jouw smartphone is volledig geïntegreerd met je telefooncentrale. Daarmee is jouw smartphone dus een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. Je bent dan op één telefoonnummer bereikbaar, zowel buiten als binnen je bedrijf en je hebt de keuze om via je vaste nummer of via je mobiele telefoonnummer naar buiten te bellen. Je collega’s kunnen, door middel van een speciale app op jouw smartphone, interne en externe gesprekken doorverbinden naar jouw smartphone en zijn zelfs in staat om te zien of jij wel of niet bereikbaar bent. Al jouw gesprekken met het mobiele toestel handelt de telefooncentrale af.

Het maakt niet uit of iemand je verkort, vast of mobiel belt, de oproepen worden allemaal op dezelfde manier gerouteerd door de telefooncentrale. Het doorschakelen naar de voicemail, afdeling of receptie gelden voor alle nummers. Wanneer je zowel een vast als mobiel toestel hebt, gaan ze beide over bij de oproep naar één van je nummers.

De voordelen van VaMo

  • Altijd bereikbaar, ook via 4G; zowel op kantoor als onderweg.
  • Bellen en gebeld worden op één zakelijk nummer: je klanten zien het zakelijke nummer en niet het 06-nummer.
  • Je smartphone is onderdeel van de VoIP telefooncentrale en u belt hierdoor gratis met collega’s.
  • Eenvoudig doorverbinden; zowel buiten als binnen het bedrijf.
  • Met de de I am app op je smartphone zijn alle functionaliteiten makkelijk in te stellen.

Meer weten over VaMo?

Als je meer informatie wilt over onze Vast-Mobiel integratie, neem dan vandaag nog contact met ons op.