Hosted VoIP Telecom in Vianen

Telefooncentrale in de cloud

Ben je in Vianen op zoek naar een alles-in-een oplossing voor je telefonie? Dan ben je bij Commpro aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers in Vianen al hun vragen op het gebied van telecom en cloud telefonie.

Telefonie in Vianen

Commpro is gevestigd in Giessenburg, nabij Vianen, wij hebben ons gespecialiseerd in VoIP. VoIP staat voor voice over IP. Of makkelijker gezegd: bellen over het internet. Je hebt dan geen traditionele telefooncentrale meer op je kantoor staan, maar jouw telefooncentrale is een stukje software dat je op afstand kunt benaderen.

Flexibel en voordelig

Het grote voordeel van een telefooncentrale in de cloud is wel dat je voor veel minder geld dezelfde, of in veel gevallen, veel meer functies tot je beschikking hebt. Met onze cloud telefonie oplossing ben je niet meer afhankelijk van een vaste telefoon die op je bureau staat, maar je kunt overal ter wereld, via je smartphone bellen vanaf het vaste (lokale) telefoonnummer, gebeld worden en doorverbinden of doorverbonden worden. De mogelijkheden zijn oneindig.

Voordelen Hosted VoIP telefooncentrale

VoIP telefonie is een betrouwbare techniek om te bellen via dataverbindingen zoals bijvoorbeeld het Internet. Zakelijk bellen met VoIP heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen:

  • Geen hoge investering in een telefooncentrale
  • Makkelijk schaalbaar, dus flexibel
  • Niet gebonden aan een locatie of bureau
  • Online uw telefooncentrale (laten) beheren
  • Perfect te integreren met mobiele telefonie (VaMo)
  • Alleen betalen wat u nodig heeft, modulair opgebouwd
  • Gratis (internationaal) bellen met je andere fillialen
  • Zeer geavanceerde VoIP telefooncentrale

Bedrijfscommunicatie zoals jij dat wilt

Met onze hosted VoIP krijg je beschikking over de meest hoogwaardige telefooncentrale in de cloud. De centrale hoeft ook nooit te worden vervangen, want hij zal te allen tijde kunnen worden ge├╝pdate en worden uitgebreid.

Commpro is je VoIP serviceprovider onderhoudt de managed VoIP centrale voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Wij kunnen de hosted VoIP leveren over je bestaande internet of over een aparte lijn. Ook deze service kunnen wij voor onze rekening nemen. ISDN-verbinding zijn niet meer nodig.

Meer informatie over onze telecomdiensten?

Wil je meer weten over onze telecomdiensten of specifiek over onze hosten VoIP mogelijkheden? Misschien heb je nog vragen die we kunnen beantwoorden. We staan je graag te woord.

Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0184 – 65 41 27 of per mail via info@commpro.nl. Maar we zouden het ook op prijs stellen als je een afspraak wilt inplannen, dit kan via deze link.