COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

VaMo (vast/mobiel integratie)

Commpro levert niet alleen VoIP telefonie, maar ook mobiele telefoonabonnementen. En op het kruispunt van die twee technieken bevindt zich VaMo.

Wat houdt VaMo in?

VaMo staat voor vast-mobiel. Voor u als klant betekend het dat u vanaf uw vaste zakelijke telefoonnummer kunt bellen, ook al bent u niet op kantoor. U belt dan via een app die op uw mobiele telefoon is geïnstalleerd.

Via deze app wordt uw mobiele telefoon dan onderdeel van de telefooncentrale.

Wat zijn de voordelen?

VaMo kan een interessante oplossing zijn voor bedrijven die veel medewerkers op de weg hebben zitten. U kunt collega’s gewoon rechtstreeks op hun interne (doorkies)nummer bellen of telefoontjes doorverbinden naar toestellen die helemaal niet op kantoor aanwezig zijn.

Kortom: betere bereikbaarheid, flexibel en mobieler werken, hogere klanttevredenheid en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook zijn er geen kosten meer als er vanuit kantoor naar een mobiele telefoon van een collega wordt gebeld en kun je bijvoorbeeld gebruik maken van één voicemailbox op je centrale (niet eentje voor mobiel en eentje voor vast). Ook voor bedrijven die bijvoorbeeld behalve op kantoor, ook op een groot terrein werken is het interessant om medewerkers van VaMo te voorzien. Dat is stukken voordeliger dan het aanleggen van een groot DECT-netwerk. Een volledige VaMo-oplossing is dus ècht interessant voor heel veel bedrijven en toepassingen.

Wilt u meer weten over onze VaMo-oplossingen? Neem dan contact op met ons.

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg