De snelle groei van 100% Leuk Groothandel

Door de groei, in korte tijd, was 100% Leuk op zoek naar een allround IT-leverancier die in staat is om snel te schakelen en op een pragmatische manier mee te denken. Van winkel tot groothandel was een flinke stap en Commpro heeft op IT-gebied te helpen dit te realiseren.

100% Leuk Groothandel is ontstaan vanuit een winkel aan de Dorpsweg in Giessenburg. Inmiddels is 100% Leuk een niet weg te denken, landelijk opererende, groothandel die voorziet in de meest originele en leuke cadeauartikelen.

Beheer en hardware

Enkele jaren geleden werden we benaderd om hun desktopcomputers en laptops te onderhouden. Van het een kwam het ander; ze zijn nu gegroeid van een winkel naar een groothandel met meerdere afdelingen. Voor de groothandel hebben we een adviserende rol, mochten we de nieuwe hardware leveren en beheren we hun computers.

VoIP telefonie

Bij een groeiend bedrijf hoort ook professionele bereikbaarheid. Dit jaar hebben we 100% Leuk mogen voorzien van een compleet VoIP systeem en beschikt 100% Leuk over een professionele telefooncentrale in de cloud met IP & DECT telefoons van Yealink.

Commpro is dé ICT-partner wanneer je snel groeit

Omdat we Microsoft Silver Cloud Partner zijn, bieden we de flexibele, maar toch standaardoplossingen. Daarmee kunnen we voor jouw organisatie gemakkelijke opschalen en afschalen.

Door ons slimme werkplekbeheer zijn we in staat om zeer snel te schakelen en eventuele wijzigingen en uitbreidingen snel door te voeren.