Een duurzame relatie met Aquador

Bij Aquador was men op zoek naar een betrouwbare IT-partner om een duurzame relatie mee op te bouwen. Onze samenwerking op het gebied van Microsoft 365, Online back-up, Internet, IT-infrastructuur en beveiliging is succesvol gebleken. Al vele jaren werken we samen op deze gebieden.

Klant van het eerste uur

Aquador is klant van het eerste uur. Al in 2006 kreeg Commpro de opdracht van Aquador om een alle hardware te vervangen. Omdat Aquador midden in een groeispurt zat besloten ze ook om een server te laten plaatsen met Microsoft Small Business Server als besturingssysteem. Deze server is enkele jaren later vervangen door een nieuwere server met een grotere capaciteit.

Overstap naar de cloud

In 2017 besloot Aquador over te stappen naar de cloud. We kregen de opdracht om deze transitie in zijn geheel te verzorgen. Ook hebben we de infrastructuur mogen vernieuwen en een nieuw en modern wifi netwerk mogen plaatsen.

Thuis werken

Inmiddels werk men bij Aquador probleemloos vanuit de cloud en wordt hun third party software door ons gehost. Dus toen, begin 2020 de Corona periode aanbrak konden gebruikers gemakkelijk vanuit huis (of elders) werken, zonder dat dit voor problemen zorgde.

Waarom kiezen voor producten en diensten van Commpro?

Wij krijgen wel eens de vraag waarom wij nu juist de beste partner zijn voor ICT-oplossingen en ondersteuning. We kunnen het dan hebben over onze kennis en over uitstekende dienstverlening, over nagekomen afspraken en over de door ons ontwikkelde werkwijze. Of over service en nazorg… 

Natuurlijk doen we dat allemaal; vanzelfsprekend zelf. Alleen praten we daar meestal niet zo over. We stellen ons bescheiden op. We geven graag goed advies en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dat weten onze klanten ook, daarom bouwen we graag aan een duurzame relatie.

Ons sterkste punt

We stellen onszelf liever niet zo op de voorgrond omdat dat niet zo goed bij ons past. Tegelijkertijd willen we wel dat jij, als onze (toekomstige) klant, weet waar wij voor staan en waarvoor je bij ons terecht kunt. We denken mee en kijken verder, ook denken we aan jouw budget. Dat is misschien wel ons sterkste punt.