ICT Totaalleverancier voor Heveto Glas- en gevelreiniging

Heveto had behoefte naar een totaalleverancier en aanspreekpunt voor al hun IT gerelateerde zaken. Onze expertise op het gebied van websites en zoekmachineoptimalisatie kwam daarbij goed van pas. Inmiddels zijn we hun IT-partner voor Cloud telefonie, Microsoft 365 en hun website.

Heveto Glas- en gevelreiniging is een sterk groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van gevels bij bedrijven zoals ING, Rabobank en Schiphol. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem, maar er is ook een filiaal in Schiphol.

Duurzame relatie

Al in 2010 werd Heveto, toen nog met twee computers, klant bij Commpro. Als snel mocht Commpro een server leveren en werd het aantal computers uitgebreid. Later is de server vervangen door een nieuwe server met een hogere capaciteit.

Cloudcomputing

In 2017 heeft Heveto de stap genomen om zonder server verder te gaan en volledig vanuit de cloud te gaan werken.

Overname schoonmaakbedrijf

In 2020 is VS Schoonmaak uit Barendrecht overgenomen door Heveto. Daarvoor mocht Commpro in 2021 beide bedrijven wat ICT betreft samenvoegen. Dit is door ons in een recordtempo succesvol uitgevoerd.

Websites

Ook de websites van Heveto zijn door Commpro gemaakt. Doordat Heveto steeds bezig is met het uitbreiden van het portfolio en het steeds verder professionaliseren van hun dienstverlening hebben we in de loop van de afgelopen jaren steeds nieuwe websites mogen ontwerpen en bouwen.

Commpro: totaalleverancier voor al jouw ICT-zaken

Een ICT-leverancier voor jouw hele ICT-omgeving, dat is Commpro. Wij leveren compleet ICT-beheer voor jouw bedrijf en voor al je medewerkers. Denk daarbij aan moderne werkplekken die altijd up-to-date zijn en volledig ondersteund worden door ons. Daarbij nemen we alle zorgen die je kunt hebben op ICT-gebied uit handen. Denk hierbij aan veilige en betrouwbare opslag en back-ups van jouw gegevens.

Pro-actieve monitoring en updates

Wij monitoren en updaten 24 uur per dag jouw en onze systemen. Wij dragen zorg voor zowel hardware als software, deze monitoren we 24/7.

Hardware

Naast diensten leveren we ook hardware; betrouwbare hardware. We hebben daarom samenwerkingsverbanden met HP en Dell. 

Jouw vaste engineer komt langs

Belt u naar onze servicedesk, dan krijgt u een van van onze ICT-specialisten aan de telefoon. Deze is altijd op de hoogte van de ICT-zaken van jouw bedrijf. In geval van complexe problemen kan er snel worden geschakeld met jouw vaste ICT-engineer. Mocht hij concluderen dat het nodig is om langs te komen, dan zullen we dat doen. Zo zie je altijd dezelfde gezichten en beschik je over je eigen vaste ICT-specialist op locatie die altijd op de hoogte is van jouw specifieke situatie.

Hosting, websites en zoekmachine optimalisatie

We zouden onszelf geen ICT-totaalleverancier noemen als we je niet voor ál jouw ICT gerelateerde zaken zouden kunnen ontzorgen. Dat doen we dan ook. Zo verzorgen we de registratie jouw domeinnaam en hosten je website. Dat is prettig voor jou, omdat je daarmee altijd één aanspreekpunt hebt. Ook ontwerpen, bouwen en onderhouden we je website. We hebben al vele succesvolle websites gebouwd en helpen je ook met je hele SEO en SEA traject. Zo zorgen we ervoor dat de websites die wij bouwen ook goed gevonden worden in Google.

Wil je ook een totaalleveracier voor jouw ICT-zaken?

Wil je ook ontzorgt worden op het gebied van al jouw ICT vraagstukken? Commpro is je graag van dienst.