Sterk @ Werk en Commpro: samen sterk!

Sterk @ Werk was op zoek naar een stabiele en flexibele oplossing voor hun IT-beheer. De begeleiders van Sterk @ Werk zijn altijd onderweg en vanuit huis werken ze hun administratie bij. Microsoft 365 is voor hen dĂ© perfecte oplossing en Commpro heeft de implementatie voor hun verzorgt. 

Bij Sterk @ Werk staat de mens voorop. Het bedrijf heeft vijf kleinschalige dagbestedingslocaties waar mensen met een beperking begeleid worden om hun kwaliteiten te ontdekken en een plekje in de maatschappij te kunnen vinden.

Website

Enkele jaren geleden informeerde Sterk @ Werk of we wellicht mee wilden denken met hun nieuwe website. We zijn een samenwerking met hen aangegaan en hebben een prachtige website voor hen ontwikkeld.

Cloudcomputing

Nadat we de website hadden gebouwd kregen we de vraag of het ook mogelijk zou zijn om hen te helpen om een eenvoudig bedrijfsnetwerkje op te zetten om bestanden met elkaar te kunnen delen. Dit hebben we, naar volle tevredenheid, gerealiseerd met Microsoft 365.

Waarom kiezen voor producten en diensten van Commpro?

Wij krijgen wel eens de vraag waarom wij nu juist de beste partner zijn voor ICT-oplossingen en ondersteuning. We kunnen het dan hebben over onze kennis en over uitstekende dienstverlening, over nagekomen afspraken en over de door ons ontwikkelde werkwijze. Of over service en nazorg… 

Natuurlijk doen we dat allemaal; vanzelfsprekend zelf. Alleen praten we daar meestal niet zo over. We stellen ons bescheiden op. We geven graag goed advies en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dat weten onze klanten ook, daarom bouwen we graag aan een duurzame relatie.

Ons sterkste punt

We stellen onszelf liever niet zo op de voorgrond omdat dat niet zo goed bij ons past. Tegelijkertijd willen we wel dat jij, als onze (toekomstige) klant, weet waar wij voor staan en waarvoor je bij ons terecht kunt. We denken mee en kijken verder, ook denken we aan jouw budget. Dat is misschien wel ons sterkste punt.