De geschiedenis van Commpro in een notendop

 • Commpro bestaat sinds 2006 en is in de afgelopen jaren niet alleen een betrouwbare partner gebleken, maar wij zijn een bedrijf dat actief werkt aan vernieuwing en verbetering.

 • Onze medewerkers blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, wij zijn doorlopend op zoek naar de beste software en hardware voor onze klanten. Daarnaast zoeken wij actief naar partners die ons in staat stellen om onze expertise te vergroten en ons aanbod uit te breiden.

  CommPRO staat niet alleen voor professioneel, maar ook voor proactief!

  Lees hieronder hoe wij onze kennis en service de afgelopen jaren steeds verder hebben ontwikkeld en uitgebreid. 

  2006

  Oprichting

  Oprichting van Commpro door Joost Tempelman. Een allround automatiseringsbureau dat zich vooral richt op het MKB in de regio Gorinchem.

  2007

  Uitbreiding naar websites

  Naast automatisering biedt Commpro voortaan ook webdevelopment aan. Er wordt een specialist aangetrokken om websites te gaan ontwikkelen die op dat moment ontwikkeld worden op basis van CMS Joomla.

  2008

  HP Prefered partner

  Commpro kiest voor HP. Commpro gaat een duurzame samenwerking aan met HP en wordt daarmee HP-dealer voor alle hardware.

  2009

  Samenwerking Altena Media

  Commpro en Altena Media uit Werkendam bundelen de krachten voor de ontwikkeling van websites en webshops. Voor beide bedrijven betekent dit een uitbreiding van het werkgebied.

  2010

  Keuze voor Office 365

  Commpro besluit om te kiezen voor Office 365 ontwikkelt zich tot specialist in activiteiten en diensten in de cloud. Een gewaagde stap, op een moment dat veel ondernemers nog kritisch tegenover de cloud staan.

  2011

  Microsoft Silver Cloud Partner

  Commpro wordt Microsoft Silver Cloud Partner en bewijst hiermee over voldoende vaardigheden te beschikken waar het gaat om cloudcomputing.

  2012

  Overname Hagipro

  Commpro neemt Softwareontwikkelingsbureau Hagipro uit Hardinxveld-Giessendam over en verwerft daarmee de kennis over het softwarepakket IZI Account.

  2014

  Uitbreiding webapplicaties

  Commpro breidt haar portfolio uit met webapplicaties. Onze efficiƫnte webapplicaties zorgen voor een betere workflow.

  2015

  Uitfasering servers

  Door de mogelijkheden en de stabiliteit van Microsoft 365 kiest Commpro ervoor om lokale servers zoveel mogelijk uit te faseren en zich volledig te richten op de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt.

  2017

  WordPress en Woocommerce

  Voor de ontwikkeling van websites gaat Commpro volledig over op het CMS WordPress. Samen met het e-commerce platform Woocommerce biedt dit de beste, snelste en meest gebruiksvriendelijke mogelijkheden.

  2019

  Partnerschap met Datto

  Commpro kiest voor de veiligheid die Datto biedt op het gebied van online gegevensbescherming. Voortaan zullen alle Microsoft 365 accounts volledig geback-upt worden met Datto Online back-up.

  2020

  SEO en Online markting

  Commpro breidt haar portfolio uit met zoekmachine optimalisatie en online marketing.

  2021

  Werkplekbeheer

  Met het oog op veiligheid en beschikbaarheid kiest Commpro in samenwerking met Datto RMM software voor kant-en-klaar werkplekbeheer.

  2022

  Apple prefered partner

  We zijn Apple prefered partner geworden! Vanaf nu leveren we ook de producten van Apple. Door de cursussen die we succesvol hebben afgerond kunnen we je helpen bij al je vragen op het gebied van het Apple ecosysteem.

  2022

  De nieuwe website staat live!

  Eindelijk… na hard werken is onze nieuwe website live gegaan. Op onze oude website werd nog niet van al onze diensten melding gemaakt. Nu bieden we via onze website de informatie over al onze producten en diensten aan.