COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Webapplicaties

Ons pakket izi account biedt u als ondernemer alles wat u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen optimaal in te richten. Dit betekent dat alle benodigde modules aanwezig zijn, maar dat voor u onnodige ballast wordt weggelaten.

Wij analyseren samen met u de bedrijfsprocessen en richten deze vervolgens samen met u zo efficiënt en eenvoudig mogelijk in. Het resultaat is een mooie en functionele werkomgeving, die tevens heel intuïtief is. Net als onze websites bouwen wij izi account indien gewenst ook responsive of adaptive. En omdat izi account net als veel van onze andere producten web-based is, kunt u uw pakket op iedere plek waar internet is en op iedere device gebruiken. Om dit te realiseren ontwikkelen wij onze apps op basis van HTML5 en CSS3.

Het ontwikkelen en bouwen van uw applicatie is pas het begin, want nadat wij deze werkomgeving gebouwd hebben, onderhouden en updaten wij deze, zodat uw applicatie altijd up to date is. Dit gaat niet alleen over de technische ontwikkelingen, maar veel meer over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Bij groei in volume of activiteiten kunnen wij eenvoudig de applicatie aanpassen aan uw nieuwe wensen.

De beveiliging die wij voor onze websites bieden, is uiteraard voor izi account ook van toepassing. 

BLOG

Hoe updates en upgrades ervoor zorgen dat uw software langer mee gaat

Voordat we uw website lanceren denken we goed na over de inrichting van de server en de software waar we uw applicatie in hebben gebouwd. U heeft geïnvesteerd in een mooi nieuw systeem en we vinden dat u daar ook jarenlang plezier van moet kunnen houden.

Lees meer

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg