COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Bedrijfsprocessen optimaliseren met izi account

Ons pakket izi account biedt u als ondernemer alles wat u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen optimaal in te richten. Dit betekent dat alle benodigde modules aanwezig zijn, maar dat voor u onnodige ballast wordt weggelaten.

Overzicht van de verschillende modules

Facturatiemodule

Met de izi account facturatiemodule kunt u eenvoudig online uw inkoop en verkoop facturen maken en versturen. U heeft gemakkelijk en snel inzage in uw omzet en totale inkoop, doet snel BTW aangifte en verstuurt uw herinneringen en aanmaningen gemakkelijk online.

Als u gebruik maakt van online bankieren dan kunt u uw bankafschriften inlezen en zo de betaalde facturen afboeken in het systeem.

Uiteraard hebt u de beschikking over overzichtelijke historie en overzichten van uw klanten en leveranciers.

Ticketmodule

Met de izi account ticketmodule kunt u in een handomdraai (support)tickets aanmaken en koppelen aan uzelf of aan uw collega’s.

Als manager kunt u alle tickets van uw medewerkers volgen en monitoren. Zo kunt u de kwaliteit van uw helpdesk of serviceafdeling hoog houden.

Wanneer een ticket is afgerond heeft u de mogelijkheid om deze aan onze izi account facturatiemodule te koppelen om zo eenvoudig en snel een factuur te kunnen maken van de werkzaamheden die voor uw klant zijn verricht.

Offertemodule

Met de izi account offertemodule kunt u eenvoudig een offerte opbouwen en versturen naar uw klant. Ook heeft u overzicht van alle lopende offertes.

Door het toewijzen van statussen kunt u gemakkelijk en snel zien wat de status is van een offerte en beschikt u over een totaaloverzicht om alle offertes te kunnen monitoren. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel offertes er in een bepaalde periode zijn uitgebracht. En hoeveel er daar nog van openstaan, gewonnen, verloren of teruggetrokken zijn.

Urenverantwoordingmodule

Met de izi account urenverantwoordingmodule kunnen uw medewerkers gemakkelijk en snel via hun smartphone, tablet of desktopcomputer hun gemaakte uren en gebruikte materialen bijhouden. Geen gedoe meer met losse bonnen of Excel documenten, u heeft nu overal en altijd volledig overzicht over uw personeel en hun gemaakte uren.

Iedere medewerker logt met zijn of haar persoonlijke gebruiksgegevens in en ziet zo alleen zijn of haar gegevens, zoals gemaakte uren en loonstroken. Maar als manager ziet u een totaaloverzicht en kunt per medewerker zijn of haar uren fiatteren.

Ook houdt u in dit systeem de afspraken bij die u met uw medewerkers maakt, zoals uurloon en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Met een speciaal accountantsniveau kunt u ook uw boekhouder of accountant toegang geven tot de totaaloverzichten van alle medewerkers.

Op dit moment wordt deze module ingezet in de dak- en rietdekkersbranche.

Reparatiemodule

Repareert u, of coördineert u de reparatie van, apparaten voor uw klanten en raakt u het overzicht kwijt van alle statussen van de machines die bij u in reparatie zijn? Dan is onze reparatiemodule een uitkomst!

U geeft uw klanten toegang tot hun eigen portal waarin ze de apparaten invoeren die ze in hun bezit hebben. Vervolgens zijn ze instaat om heel eenvoudig en snel reparaties aan te kunnen melden in het systeem. U ontvangt daarover een bericht en kunt vervolgens statussen toekennen aan de reparatie waardoor u de machine in het gehele proces kunt volgen.

Met het systeem brengt u ook een prijsopgave uit. Uw klant ontvangt deze prijsopgaven per mail. Vervolgens zal het systeem om de 3 werkdagen een herinnering versturen naar uw klant (mits deze nog niet heeft gereageerd). Mocht uw klant niet gereageerd hebben na 3 herinneringen, dan ontvangt uw serviceteam automatisch een mail uit het systeem dat het proces handmatig moet worden opgepakt.

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg