COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Webapplicatie met een stabiele basis

Dankzij het web framework Codegniter bouwen we maatwerksoftware altijd met een degelijke en stabiele basis. Het framework fungeert als een soort blokkendoos waarmee we in razend tempo nieuwe webapplicaties kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld door een bestaande applicatiemodule (die we ‘op de plank hebben liggen’) opnieuw te gebruiken en aan te passen.

Met Codegniter als stabiel startpunt hebben ook we de mogelijkheid tot het maken van API-koppelingen. Zo is er naadloze integratie mogelijk met uw bestaande (standaard) softwaresystemen, zoals interne ERP of CRM-software.

Verder gebruiken we altijd de nieuwste front-end technieken, waaronder Responsive Design voor gebruik van de maatwerk software op mobiel of tablet.

Voor wie is maatwerk software geschikt?

Wij ontwikkelen maatwerk software voor organisaties en bedrijven die met standaard software niet uit de voeten kunnen omdat er bijvoorbeeld verschillende vormen van integratie nodig zijn of omdat de wens simpelweg te vernieuwend of te specifiek is.

Bij standaard software wordt de werkwijze vaak aangepast aan de manier waarop de software is opgebouwd. Dat is op zich goed, omdat het voldoet aan internationale standaarden. Maar het gebeurt ook dat wij met onze maatwerk applicaties aansluiten uw workflow.

Waarom kiezen voor Commpro?

Allereerst hebben we veel ervaring zowel met het bouwen van maatwerp applicaties, als ook met bedrijfsprocessen. Deze kennis is essentieel om uit te blinken vakgebied. Daardoor zijn we ook in staat om ons te verplaatsen in uw positie en denken we vanuit uw organisatie.

We hanteren de ‘agile stap-voor-stap aanpak’ dat geeft ruimte voor voortschrijdend inzicht. Ook maken we gebruik van de nieuwste technieken.

Onze aanpak: hoe we maatwerk software ontwikkelen

Dankzij de Agile Scrum projectmethodiek werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. En u blijft altijd ‘in control’.

Inventarisatie van uw werkprocessen door onze technisch bedrijfskundigen. Voor welke processen is maatwerk software bedoeld en welke stappen doorlopen gebruikers?

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg