COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Websites & webshops

Commpro is al vele jaren een partner voor het ontwerp, bouw, inrichting en hosting van websites en webshops. In ons portfolio ziet u een aantal van de websites, die wij voor klanten hebben opgeleverd.

Een website van Commpro wordt door ons in volledige samenwerking met u gebouwd. Maatwerk is onze standaard. Wij verzorgen het ontwerp en maken daarbij geen gebruik van standaard templates of themes. Een site van Commpro is daardoor persoonlijk. Wij streven naar een site die past bij u en uw bedrijf. Het gaat erom dat uw site de boodschap uitdraagt die u wilt communiceren met uw klanten.

De website wordt door ons gebouwd en onderhouden. SEO (Search Engine Optimalisation) is een veelgehoorde term. Het wil zeggen dat uw site door zoekmachines makkelijk gevonden wordt en bovenaan verschijnt bij relevante zoekopdrachten. Al bij de bouw van uw site zorgen wij door een aantal verschillende technieken dat uw site voldoet aan de SEO eisen.

Een site van Commpro is 100% responsive. Dit houdt in dat uw site op alle schermen optimaal vertoond wordt. Of uw klant nu op zijn telefoon, tablet of PC kijkt: de site is altijd passend, overzichtelijk en goed leesbaar.

Commpro gebruikt voor de bouw van websites WordPress en Joomla CMS. Dit betekent voor u dat de site door u eenvoudig zelf is bij te houden.

Tenslotte: Een website van Commpro is ondanks alle genoemde punten toch betaalbaar!

Webshops die werken

Een webshop van Commpro voldoet in grote lijnen aan dezelfde kenmerken als hierboven genoemd zijn voor de websites. Een webshop van Commpro is gericht op een optimale conversie. Onze webshops bouwen wij met WordPress & WooCommerce. Dit is ’s werelds favoriete eCommerce oplossing die zowel shopeigenaren als ontwikkelaars totale controle geeft. WooCommerce biedt u ongekende mogelijkheden voor aanbieden, verzenden en betalingsmogelijkheden van uw producten.

BLOG

Hoe updates en upgrades ervoor zorgen dat uw software langer mee gaat

Voordat we uw website lanceren denken we goed na over de inrichting van de server en de software waar we uw applicatie in hebben gebouwd. U heeft geïnvesteerd in een mooi nieuw systeem en we vinden dat u daar ook jarenlang plezier van moet kunnen houden.

Lees meer

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg