COMMPRO
Nijverheidsweg 6a
3381 LM Giessenburg
t. 0184 - 65 41 27
e. info@commpro.nl

Hoe updates en upgrades ervoor zorgen dat uw software langer mee gaat

Voordat we uw website lanceren denken we goed na over de inrichting van de server en de software waar we uw applicatie in hebben gebouwd. U heeft geïnvesteerd in een mooi nieuw systeem en we vinden dat u daar ook jarenlang plezier van moet kunnen houden.

Lees meer

Onze aanpak bij de bouw van webapplicaties

Dankzij de Agile Scrum projectmethodiek werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. We bespreken ieder afzonderlijk onderdeel met elkaar voordat we opleveren. De stappen binnen dit proces zullen we hieronder beschrijven.

Lees meer

De techniek achter de websites die we bouwen

Bij het bouwen van websites maken we gebruik van verschillende technieken. We gaan hier nu niet al te diep op in, maar misschien vindt u het interessant om te lezen welke technieken en tools we gebruiken bij de bouw van uw website.

Lees meer

6 SEO tips om uw website beter gevonden te laten worden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw website beter gevonden te laten worden in zoekmachines zoals Google. Maar grofweg bestaat de keuzen uit SEA en SEO.

Lees meer

Tips en trucs voor de beste domeinnaam voor uw website

Het kiezen van een domeinnaam is een belangrijke stap voor het succes van uw website. Het zorgt voor herkenbaarheid van uw organisatie, product of dienst. Daarom is het heel belangrijk dat u direct voor de juiste naam kiest, want het wordt hard werken als u uw domeinnaam later wilt aanpassen. Voordat u een domeinnaam kiest is het dus heel belangrijk om hier goed over na te denken.

Lees meer

Goede hosting is belangrijker is dan u denkt

Hosting lijkt een beetje een ondergeschoven kindje te zijn. En toch is de hosting van uw website belangrijker dan u denkt. De hosting van uw website is namelijk mede bepalend voor het succes dat uw website op internet heeft.

Lees meer

3 belangrijke verschillen tussen een website en een webapplicatie

In theorie is iedere webapplicatie een website, maar toch zijn er een aantal belangrijke verschillen te noemen tussen deze producten. Beide toepassingen hebben verschillende eigenschappen. In deze blog noemen we er 3.

Lees MEER

6 redenen waarom een goede website belangrijk is voor uw bedrijf

Nog maar een paar jaar geleden was het hebben van een website meer een luxe dan een gewoonte. Inmiddels is een website onmisbaar in het dagelijks leven. Maar waarvoor is het hebben van een website eigenlijk zo belangrijk? Wilt u succesvol worden met uw bedrijf, dan geeft Commpro u 6 redenen waarom een website nodig is.

Lees meer

Support met TeamViewer

We willen u graag ondersteuning bieden. Dit kan gemakkelijk met Teamviewer. Hiervoor dient u TeamViewer op uw computer te installeren. Klik hier om te downloaden.

Adresgegevens

Commpro

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg