Een website die werkt en die u zelf kunt aanpassen

Onze webisites zijn altijd uniek en speciaal voor onze klanten gemaakt

Website beheren

Al onze websites worden gebouwd met het Content Management Systeem (CMS) Joomla!. Met behulp van deze CMS kunt u eenvoudig in een apart beheergedeelte uw content aanpassen. Onder content valt tekst, afbeeldingen, video’s of menustructuren.

Het voordeel van het Content Management Systeem Joomla is dat deze open source is en valt onder de GNU/GPL licentie. Dit houdt in dat deze gratis te downloaden is en u dus alleen betaalt voor het installeren en configureren. Het resultaat van deze aantrekkelijke voorwaarden is dat dit CMS één van de meeste gebruikte Content Management Systemen ter wereld is.

Dit Content Management Systeem is dus ideaal voor het MKB, verenigingen, onderwijsinstellingen of stichtingen die regelmatig hun content zelf op een eenvoudige manier willen vernieuwen.

Standaard oplevering

Als een website op maat opgeleverd wordt door CommPro Automatisering voldoet deze altijd aan een aantal eisen. Een standaard oplevering bestaat uit de volgende punten:

Installatie van de laatste versie Joomla! Configuratie van Joomla! Op maat gemaakte template (eventueel met uw eigen huisstijl) Op maat gemaakte beheer gedeelte van het Joomla gedeelte Basis uitleg website (op basis van 1,5 uur)

Uitbreidingen

Voor Joomla zijn er duizenden(7000+) uitbreidingen beschikbaar. Deze worden ook extensies genoemd. Hieronder een lijst met voorbeelden van verschillende soorten uitbreidingen:

Fotoalbum Meertaligheid (Automatische) sitemap Nieuwsbrief systeem Formuliermogelijkheden Download systeem Forum Webwinkel Agenda/Evenementen systeem Gastenboek Nieuwsberichten met reageer functie RSS Feeds Google maps Social media

CommPro Automatisering verzorgt uiteraard voor u de installatie en de configuratie van deze extensies. En als dit noodzakelijk is dan zullen deze op maat worden gemaakt. Zodat deze helemaal bij uw website passen.

Updates van het systeem

Regelmatig worden er updates beschikbaar gesteld door de ontwikkelaars van Joomla! Deze updates kunnen opgeloste bugs (fouten), opgeloste veiligheidsproblemen of nieuwe functionaliteiten bevatten. Om uw systeem goed te laten functioneren is het van groot belang om deze updates te installeren. Daarom adviseren wij u om een onderhoudscontract af te sluiten. Zodat Joomla maar ook de overige geïnstalleerde extensies up-to-date zijn. En uw website optimaal is beveiligd.

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01

Hosting van uw website

Wanneer u een website laat ontwikkelen moet deze natuurlijk toegankelijk zijn voor de bezoekers. Om dit mogelijk te maken wordt uw website geplaatst op een beveiligde server die een permanente verbinding heeft met het internet.Lees meer over webhosting

Uw eigen domeinnaam

Wilt u een website laten bouwen, of wilt u zelf een website gaan bouwen? Het begint allemaal bij het kiezen van een goede naam voor uw website. Bent u op zoek naar een goede naam voor uw site? We kunnen u helpen met het kiezen van een domeinnaam en de registratie ervan.


Lees meer over domeinregistratie

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.