Hosting & onderhoud voor WordPress websites

De hosting van je website is meer dan alleen de plaats waar jouw WordPress installatie draait, maar er komt veel meer bij kijken. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in snelle en stabiele websites, daarbij is een goede en betrouwbare hostingpartij van het grootste belang.

Managed WordPress Hosting

Op dit moment is WordPress wereldwijd het meest populaire Content Management Systeem (CMS). WordPress is eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en daarbij zijn er vele plugins beschikbaar. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een mooie en functionele website te kunnen hebben. 

Wanneer je website klaar is en op het internet geplaatst wordt is het van het grootste belang dat je website snel, schoon en stabiel is en blijft. Hiervoor is een goede hosting van levensbelang. 

Commpro maakt gebruik van Managed WordPress hosting. Bij Managed WordPress Hosting beheren wij de technische aspecten van je WordPress website. Dat betekent dat wij de optimalisatie van jouw website voor het grootste deel uit handen nemen. Wij zorgen voor het verkorten van de laadtijd door het gebruik van supersnelle servers. Tevens voeren we updates uit en zorgen dat er back-ups worden gemaakt. 

Omdat Commpro zowel het ontwerp, het beheer en de hosting in handen heeft, kun je bij ons terecht met al je WordPress vragen. Je bent verzekerd van ondersteuning door experts, die de prestaties van de server en website 24 uur per dag in de gaten houden. Daarnaast ondersteunen we je bij het herstel van back-ups.

Wij realiseren op deze manier:

  •   Een razendsnelle WordPress website door intelligente optimalisatie     en caching
  •   Altijd een expert die voor je klaarstaat en je helpt
  •   Een eigen server die de hosting-prestaties waarborgt
  •   24/7 monitoring van jouw WordPress website

Commpro richt een Managed WordPress Server voor jouw website in om een optimale gebruikerservaring te realiseren voor de bezoekers van je website.

WordPress optimalisatie

Commpro gebruikt intelligente optimalisatie-software en slimme pagina-caching. Dit doen we om op de Managed WordPress Server de snelheid van de website naar het hoogste niveau tillen, omdat een snellere website tot hogere conversie leidt. Daarom houden zoekmachines ook rekening met de laadsnelheid van je website, wat de online vindbaarheid aanzienlijk verbetert.

WordPress beveiliging

Beveiliging is essentieel. Met de juiste beveiliging voorkom je dat persoonsgegevens van personeel of klanten in handen komen van hackers, maar ook dat je website gebruikt wordt voor illegale doeleinden, zoals het versturen van spam of phishing doeleinden. 

Dit realiseren door een professioneel SSL-certificaat dat de verbinding tussen je WordPress website en de bezoekers ervan beveiligt. Commpro verzorgt daarnaast de automatische updates voor de WordPress-core en WordPress plugins. Hierbij werken we pro-actief en ontzorgen onze klanten.

En in het kader van ‘veiligheid voor alles’ maken we automatische back-ups, zodat gegevens niet verloren gaan in het geval er zich onverhoopt toch een probleem voor zou doen.

Managed Woocommerce hosting

Wanneer je je webshop ontwerpt en inricht, dan is het de bedoeling dat klanten een goed overzicht hebben van producten, opties en betaalwijze. Je webshop moet er dus overzichtelijk uitzien en bet bestelproces moet overzichtelijk en gladjes verlopen. Je klanten zijn net zo gebaat bij een optimale gebruikerservaring als jij. Goed, veilig en snel zijn de kernwoorden. Daarom bouwt CommPro je website op basis van WooCommerce, een plugin die speciaal voor WordPress gebouwd is.

Zelf een webshop opzetten kan tot op zekere hoogte, want naast het inrichten ervan wil je dat deze 24 uur per dag werkt én goed bereikbaar is. 

Om dit te garanderen maakt CommPro gebruik van Managed WooCommerce Hosting. 

Met Managed WooCommerce Hosting zorgen we er samen voor dat je webshop niet alleen altijd en goed bereikbaar is, maar ook dat deze snel is. En dat is zeker bij een webshop erg belangrijk. 

Om je WooCommerce webshop goed te laten functioneren zijn een aantal vereisten waar je rekening mee moet houden. De WooCommerce webshop moet draaien op een server waar een SSL certificaat op geïnstalleerd kan worden. Dit is nodig voor de veiligheid van je klanten. 

Daarnaast moet er voldoende vermogen beschikbaar zijn op de server. Bij WooCommerce is er namelijk meer vermogen en een grotere database nodig dan voor een ‘normale’ WordPress website. Een webshop vergt, afhankelijk van je aanbod, veel ruimte op de server. Naast de producten en de productpagina’s die te vinden zijn in de webshop bevat de webshop mogelijk ook de pagina’s van de klanten waarop hun gegevens te vinden zijn en waarmee ze in kunnen loggen. Deze informatie wordt allemaal verzameld in de database.

Voor deze database moet de juiste vorm van caching gebruikt worden. Niet alles mag namelijk gecached worden. Het is dus van groot belang dat de juiste server caching wordt ingesteld.

Tenslotte moet er bij een webshop rekening houden worden met externe partijen. Denk hierbij aan de plugins die nodig zijn voor de verschillende betaalmethoden die geïntegreerd moeten worden in de webshop.

Met Managed Webshop Hosting bieden wij een veilige en geoptimaliseerde server omgeving die bovendien afgeschermd is. Jouw webwinkel verwerkt namelijk persoonsgegevens en moet hierdoor voldoen aan de gestelde privacy wetgeving. Daarnaast ondersteunen wij graag met het inzetten van de benodigde maatregelen wat betreft gegevensbescherming.