Webshop laten maken

Als je een webshop wilt laten maken dan kunnen we bij Commpro een moderne en goed toegankelijke webwinkel creëren die aan de laatste eisen voldoet.

Een webwinkel van Commpro is aan de voorkant voor de klant goed toegankelijk en overzichtelijk. De Webwinkel biedt de mogelijkheid om eenvoudig bestellingen te plaatsen en de klant kan eenvoudig op verschillende wijzen betalen. iDeal, PayPal, Klarna, bankoverschrijving of creditcard, alles is in de webwinkel in te voeren.

Je levert foto’s en omschrijvingen van de producten aan, waarna wij de webwinkel opbouwen en inrichten. Net als bij onze websites kunnen we er bij de webwinkel voor zorgen dat teksten en omschrijvingen door ons worden aangepast en in dat proces optimaliseren we deze teksten voor zoekmachines.

Voor de opbouw van de webshop maken we gebruik van WooCommerce, een onderdeel van WordPress. WooCommerce bevat een enorme hoeveelheid mogelijkheden om de webshop naar jouw wens in te richten en ook zijn er extensies om extra functies aan je webshop toe te voegen. WooCommerce helpt ons om bestellen en betalen passend voor jouw klanten te maken. We creëren hiermee toegankelijk en veilig betalingsverkeer.

Net als onze websites bouwen we ook de webshop helemaal zelf. Dus je krijgt geen kant en klare template waar jij je aan moet aanpassen, maar een webshop die wordt aangepast aan jouw bedrijf.

Ook bij het bouwen van een webshop geldt dat we na drie weken een proefversie online zetten. In deze versie kun je al producten toevoegen en verwijderen, prijzen invoeren, bestelwijze invoeren en de eerste proefbestellingen plaatsen. 

Webshop laten maken in bestaande website

Als je bedrijf al een website heeft, waar op een je later moment een webshop wilt toevoegen, dan is dat bij ons goed mogelijk. Wij bouwen de webwinkel dan zo dat hij naadloos overgaat in je bestaande website. In overleg kunnen we je bestaande website ook van een nieuwe en moderne lay-out voorzien.

Webshop laten maken en onderhouden

Een webshop is een dynamisch onderdeel van je bedrijf. Er gaan producten uit de collectie, er komen nieuwe producten bij. Prijzen veranderen en er zijn periodes met aanbiedingen. Als je bij Commpro een webshop laat maken dan gebeurt dat door ons met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

Daarmee zijn we aan de achterkant van de webshop aangekomen. Met ons CMS kun je zonder technische kennis aan de slag en kan je alle voorkomende aanpassingen in de webwinkel zelf doorvoeren. Alle dagelijkse aanpassingen kun je zelf doorvoeren.  En als het voorkomt dat je hulp nodig hebt dan is het mogelijk om al je onderhoudstaken aan ons ervaren team uit te besteden.