Websites en webshops in Bleskensgraaf

Bent u op zoek naar een full-service internetbureau uit Goudriaan of omgeving? Graag willen we ons aan u voorstellen: wij zijn Commpro. Commpro is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van webshops en websites. Ook verzorgen wij de online marketing en SEO (zoekmachineoptimalisatie) voor uw webshop of website.

Gebruiksvriendelijke website in Bleskensgraaf

Wij ontwerpen en bouwen gebruiksvriendelijke websites. Volgens onze filosofie is een gebruiksvriendelijke webshop niet alleen mooi om te zien, gemakkelijk om te navigeren, maar genereert vooral omzet voor uw bedrijf.

Succesvolle webshop Bleskensgraaf

We hebben al veel succesvolle webshops gebouwd en hebben ruime ervaring hiermee. De webshops die wij bouwen zijn gemaakt met Woocommerce, dat is het webshop component voor WordPress websites.

Doelgroep

Ongeveer 97% van webwinkel of webshopbezoekers blijkt niet over te gaan tot aankoop. Eén van de grootste redenen voor dit hoge percentage is dat webshopeigenaren niet precies weten wat hun doelgroep is. Wij helpen u om de juiste doelgroep te benaderen.

Verzend- en betaalopties

Welke vervoerder gaat uw producten bezorgen bij uw klanten? En hoe gaan uw klanten betalen? Gaat u verzendkosten berekenen aan de klant? En hoe gaan uw klanten dan betalen. Zomaar een aantal vragen die we samen zouden kunnen bespreken om te komen tot de beste oplossing voor uw webshop.

Hoger in Google

Door het toepassen van slimme marketingtechnieken zorgen we ervoor dat uw webshop of website hoger in Google komt en blijft staan. We bouwen namelijk niet alleen webshops en websites, we helpen u ook aan relevante bezoekers in uw webshop.

Meer dan 15 jaar ervaring

Commpro bouwt al meer dan 15 jaar websites en webshops. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we u van A tot Z begeleiden in het opzetten van een nieuwe webshop of website, maar u kunt dezelfde professionaliteit verwachten wanneer het gaat om de optimalisatie van uw bestaande webshop of website.

Koffie of thee?

Wilt u ook meer bezoekers op uw webshop? En wilt u die bezoekers op een effectieve manier verleiden om over te gaan tot aankopen? Laten we dan een keer een kop koffie of thee met elkaar gaan drinken, dan praten we samen verder. U bent van harte welkom in Giessenburg, maar we komen ook graag naar u toe. Maak meteen een afspraak.