Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft. De eerste versie van Windows (Windows 1.0) kwam uit in 1985. Windows 1.0 bood een grafische interface voor het beheer van computers.

Inmiddels zijn we, veel versies en vele jaren verder, aangekomen bij Windows 10.

Enige tijd geleden heeft Windows een overzichtstentoonstelling gehad in Amsterdam waar ze haar geschiedenis in beeld heeft gebracht. Wij, van CommPro Automatisering, waren daarbij. Het was indrukwekkend om te zien hoeveel er veranderd is in de loop der jaren.

Windows 10

Windows 10 is het beste platform voor moderne bedrijven, want Windows 10 combineert het beste van Windows 7 en Windows 8. Samen met tientallen nieuwe functies maakt dit een compleet nieuwe versie van Windows die u en uw organisatie helpt om zaken te doen zoals u dat wilt. Op een vertrouwde en veilige manier, op al uw apparaten.

Dankzij het startmenu voelt Windows 10 heel vertrouwd en kan iedereen er snel mee aan de slag. Windows 10 biedt een naadloze integratie met clouddiensten, waardoor collega’s nóg gemakkelijker kunnen samenwerken of bestanden kunnen uitwisselen.

Veiligheid

Windows 10 is ontworpen om te voldoen aan de beveiligingseisen van ´s wereld grootste bedrijven en levert diezelfde verbeteringen aan elk type bedrijf, groot of klein. Met nieuwe manieren om identiteiten, gegevens en apparaten te beschermen bent u overal waar u werkt verzekerd van professionele beveiliging.

Apparaten die uw bedrijf productief maken

Of u nu werkt op uw desktop computer, uw tablet of telefoon, met Windows 10 kunt u overal werken.

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01
Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner

We zijn er best trots op dat we Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner (MSSMCSP) zijn geworden. We waren al Microsoft Partner, maar met deze certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen.

Nu zijn we officieel gecertificeerd om onze klanten te adviseren over de overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft.Lees alles over onze clouddiensten

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.