Al vele jaren trekken Van Wijngaarden Groothandel en Commpro samen op

Van Wijngaarden Groothandel was op zoek naar een IT-partner voor het beheer van hun Microsoft SharePoint server. We zijn op hun verzoek ingegaan, niet wetend dat we nu – veel jaren later – hun totaalleverancier mogen zijn en sparringpartner op het gebied van al hun IT gerelateerde zaken.

Het leveren van gereedschap aan de professional, dat is waar van Wijngaarden goed in is. Al in 2010 heeft van Wijngaarden Groothandel en SuperSafe bedrijfskleding Commpro in de arm genomen voor het onderhoud van hun servers en computers. Al snel is er besloten om uit te breiden en te vernieuwen, ook hiervoor kreeg Commpro de opdracht.

Cloudcomputing

Inmiddels wordt er geen gebruik meer gemaakt van de traditionele servers binnen het bedrijf. We hebben hen enkele jaren geleden volledig naar de cloud gebracht. Ook third-party software werden ondergebracht in de cloud.

Werkplekbeheer

Om volledig ontzorgd te worden, heeft van Wijngaarden gekozen voor Premium Werkplekbeheer van Commpro. Hiermee biedt Commpro een compleet beheer pakket voor een vast bedrag per maand. We richten in, monitoren en beheren het systeem.

Webapplicaties

Ook hebben we voor Van Wijngaarden meerdere webapplicaties mogen ontwerpen en programmeren. Zo hebben we een complete personeelsadministratie met urenverantwoording gebouwd, maar ook een geavanceerd systeem om de reparaties van gereedschap, binnen het bedrijf, te kunnen volgen.

Commpro: totaalleverancier voor al jouw ICT-zaken

Een ICT-leverancier voor jouw hele ICT-omgeving, dat is Commpro. Wij leveren compleet ICT-beheer voor jouw bedrijf en voor al je medewerkers. Denk daarbij aan moderne werkplekken die altijd up-to-date zijn en volledig ondersteund worden door ons. Daarbij nemen we alle zorgen die je kunt hebben op ICT-gebied uit handen. Denk hierbij aan veilige en betrouwbare opslag en back-ups van jouw gegevens.

Pro-actieve monitoring en updates

Wij monitoren en updaten 24 uur per dag jouw en onze systemen. Wij dragen zorg voor zowel hardware als software, deze monitoren we 24/7.

Hardware

Naast diensten leveren we ook hardware; betrouwbare hardware. We hebben daarom samenwerkingsverbanden met HP en Dell. 

Jouw vaste engineer komt langs

Belt u naar onze servicedesk, dan krijgt u een van van onze ICT-specialisten aan de telefoon. Deze is altijd op de hoogte van de ICT-zaken van jouw bedrijf. In geval van complexe problemen kan er snel worden geschakeld met jouw vaste ICT-engineer. Mocht hij concluderen dat het nodig is om langs te komen, dan zullen we dat doen. Zo zie je altijd dezelfde gezichten en beschik je over je eigen vaste ICT-specialist op locatie die altijd op de hoogte is van jouw specifieke situatie.

Hosting, websites en zoekmachine optimalisatie

We zouden onszelf geen ICT-totaalleverancier noemen als we je niet voor ál jouw ICT gerelateerde zaken zouden kunnen ontzorgen. Dat doen we dan ook. Zo verzorgen we de registratie jouw domeinnaam en hosten je website. Dat is prettig voor jou, omdat je daarmee altijd één aanspreekpunt hebt. Ook ontwerpen, bouwen en onderhouden we je website. We hebben al vele succesvolle websites gebouwd en helpen je ook met je hele SEO en SEA traject. Zo zorgen we ervoor dat de websites die wij bouwen ook goed gevonden worden in Google.

Wil je ook een totaalleveracier voor jouw ICT-zaken?

Wil je ook ontzorgt worden op het gebied van al jouw ICT vraagstukken? Commpro is je graag van dienst.