Telefoons en providers

Alleen het beste is goed genoeg

Wij kennen als geen ander het belang van optimale bereikbaarheid. Je telefonie-systeem is hierbij van essentieel belang. Daarom maken wij voor jouw communicatie-oplossing uitsluitend gebruik van wereldwijde marktleiders als Broadsoft, Cisco en Oracle.

Door digitalisering verbeteren diensten en komen producten sneller op de markt. Dienstverlening wordt daardoor klantgerichter. En om mee te kunnen bewegen in zo’n markt is het van groot belang om op een efficiënte manier samen te werken met klanten, medewerkers en partners. Hiervoor bieden wij, met ons communicatieplatform van Cisco Broadsloft, een passende oplossingen aan.

Cisco Broadsoft

Broadsoft is communicatiesoftware dat is ontwikkeld door Cisco in 2018. Broadsoft levert ons als serviceprovider de technologie om cloudgebaseerde communicatiediensten op te bouwen voor onze klanten.

Cisco Broadsoft van Commpro maakt het mogelijk om VoIP telefonie te combineren met andere functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams, om beter samen te kunnen werken. Het is een bijzonder gebruiksvriendelijke oplossing.

Yealink hardware

Voor hardware hebben we gekozen voor een andere wereldwijde marktleider, namelijk Yealink.

Yealink is wereldwijd marktleider op het gebied van, en heeft zich gespecialiseerd in, videoconferenties, spraakcommunicatie en samenwerkingsoplossingen met de beste kwaliteit, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaring. Yealink is de onbetwiste nummer 1 in de wereld voor SIP-telefoons.