Compleet beheer van al je werkplekken, voor een vast bedrag per maand.

Voor een vast bedrag per maand zorgen wij voor het inrichten, beheren en monitoren van de werkplekken van je medewerkers en ben je ervan verzekerd dat je medewerkers probleemloos en zonder onderbrekingen hun werk kunnen uitvoeren.

Werken zonder onderbrekingen

Met Premium Werkplekbeheer van Commpro ben je ervan verzekerd dat je computer altijd goed functioneert, voorzien is van de juiste software, up-to-date is én volledig beveiligd is tegen virussen en ransomware. Daarnaast staan we klaar om jouw medewerkers ondersteuning te bieden, zo vaak als nodig om alles echt soepel te laten verlopen.

24/7 monitoring en beheer

Een belangrijk onderdeel van werkplekbeheer is Remote Monitoring & Management, kortweg RMM. Je zou dit kunnen omschrijven als een gereedschapskist voor onze IT-specialisten waarmee zij jouw apparaten op afstand kunnen beheren. Hiermee houden we 24/7 de vinger aan de pols voor al jouw desktopcomputers, laptops en netwerkapparatuur.

De voordelen van werkplekbeheer

Met werkplekbeheer zijn we in staat om proactief systeembeheer te leveren. Eventuele problemen met hardware hoeven niet meer te worden gemeld door gebruikers die een probleem ervaren. Dit wordt automatisch bij ons gemeld door de slimme RMM-software die op jouw apparaten is geïnstalleerd. Door proactief beheer worden eventuele problemen dus al opgelost voordat een gebruiker problemen ervaart. En door de tijdsbesparing die dit oplevert werken jouw medewerkers dus efficiënter.

Direct contact met een van onze professionals?

Marien Tromp
Engineer ICT & Telecom
085 - 073 79 75
marien.tromp@commpro.nl

Hoe gaat dat in zijn werk?

We installeren op elk apparaat software die de monitoring uitvoert. Deze software brengt ons op de hoogte van eventuele problemen en toont ons inzichten over de status van jouw apparaten. Onze IT-specialisten proberen je zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail te helpen. Eventueel kan er met een handige remote support tool verbinding met je systeem worden gemaakt om zo problemen op te lossen. En mocht het nou echt nodig zijn, dan kan er altijd nog een IT-specialist van Commpro worden ingeschakeld op locatie.

Is de privacy van gebruikers gewaarborgd?

Werkplekbeheer van Commpro is volledig AVG-proof. In ons RMM-platform is een functionaliteit ingebouwd waarmee gebruikers kunnen vastleggen voor welke onderdelen de zichtbaarheid moet worden beperkt. Wij zien hierdoor niet hetzelfde als de gebruiker zelf. De reden hiervoor is niet omdat wij anders ook stiekem zouden meekijken maar de regelgeving op het gebied van privacy verplicht dit. Jouw privacy wordt dus gewaarborgd.

Wat is inbegrepen in Premium Werkplekbeheer?

Het pakket Premium Werkplekbeheer is compleet en bevat zo’n beetje alles wat jij nodig hebt voor de werkplek van jouw medewerkers. De volgende zaken zijn inbegrepen:

  • 24/7 Remote monitoring & management
  • Antivirus werkplekbeveiliging
  • Ransomware detectie
  • Microsoft 365 standaard
  • Commpro 365 secure back-up

Met Premium Werkplekbeheer ben je dus altijd up-to-date en hoeft er nooit meer periodiek onderhoud aan je werkplek te worden uitgevoerd, zodat je kunt werken zonder onderbrekingen. Je gegevens zijn veilig geback-upt en worden tot wel 5 jaar bewaard. Daarnaast ben je volledig beschermd tegen virussen en ransomware aanvallen.